Tuesday 25 December 2012

hoofdband en een paar


Om je uiterlijk meer zoeter, maxi dress probeer dan het toevoegen van accessoires zoals een riem of vastgebonden aan een riem in de taille of net onder de borst. Het gebruik van accessoires dat men de ronding van uw lichaam te benadrukken, zodat het lichaam niet al te bevatten.
Maxi-jurk zeer nauw bij de hippie look. Kies een maxi jurk met een bloemenmotief, gebruik maken van een hoofdband en een paar armbanden in uw hand, en gij zult een echte hippie te zijn! Ohya, vergeet dan niet om ook een kleine sling bag, in plaats van te kijken modieus en toch stijlvol.

is niet erg bekend bij fashionista Indonesiƫ en zelfs de Verenigde Staten! Maar de Zuid-Koreaanse merk is erg populair in Korea, Japan en China. Model en unieke kledingstijl ook de aandacht getrokken van grote retailers, zoals Barney's baju maxi harga grosir New York. Barneys heeft met succes geworven het merk uitsluitend in de Verenigde Staten en heeft aangetoond een aanzienlijke verkoopresultaten. Tim Walker, een van de beroemde fotografen in de Verenigde Staten heeft gewerkt met het modemerk van jaar tot jaar een advertentiecampagne die erg schattig produceren. Kijk maar naar de advertentie campagne voor de herfst / winter 2012-2013 hieronder.

No comments:

Post a Comment